сигурни уивер фильмография


сигурни уивер фильмография

1. Аватар / Avatar (2009) ... Grace

2. Gypsy and Me (ТБ) (2008) ... Gypsy Rose Lee
3. Історія Десперо / The Tale of Despereaux (2008) ... оповідач, озвучування
4. Baby Mama (2008) ... Chaffee Bicknell
5. Точка обстрілу / Vantage Point (2008) ... Rex
6. The Girl in the Park (2007) ... Julia Sandburg
7. Нові пригоди Попелюшки / Happily N'Ever After (2007) ... Frieda, озвучування
8. Погана слава / Infamous (2006) ... Babe Paley
9. Телевізор / The TV Set (2006) ... Lenny
10. Сніговий пиріг / Snow Cake (2006) ... Linda Freeman
11. Таємничий ліс / The Village (2004) ... Alice Hunt
12. Вигадані герої / Imaginary Heroes (2004) ... Sandy Travis
13. Скарб / Holes (2003) ... Warden Walker
14. Search for the Afghan Girl (ТБ) (2003) ... оповідач, озвучування
15. Хлопці / The Guys (2002) ... Joan
16. Ловелас / Tadpole (2002) ... Eve Grubman
17. Велика погана любов / Big Bad Love (2001) ... Betti DeLoreo, озвучування
18. Серцеїдки / Heartbreakers (2001) ... Max Conners
19. The Kennedy Center Presents: Speak Truth to Power (ТБ) (2000) ... Various
20. Свій хлопець / Company Man (2000) ... Daisy Quimp
21. Ghostbusters 1999 (відео) (1999) ... Dana Barrett
22. Why Dogs Smile & Chimpanzees Cry (ТБ) (1999) ... оповідач
23. У пошуках галактики / Galaxy Quest (1999) ... Gwen DeMarco, Lt. Tawny Madison
24. Карта світу / A Map of the World (1999) ... Alice Goodwin
25. Футурама (серіал) / Futurama (1999 — 2007) ... Planet Express Ship, озвучування
26. 4th Annual Screen Actors Guild Awards (ТБ) (1998)
27. Чужий 4: Воскресіння / Alien: Resurrection (1997) ... Ellen Ripley
28. Білосніжка: Страшна казка / Snow White: A Tale of Terror (1997) ... Claudia Hoffman
29. Крижаний вітер / The Ice Storm (1997) ... Janey Carver
30. Імітатор / Copycat (1995) ... Helen Hudson
31. Джеффрі / Jeffrey (1995) ... Debra Moorhouse
32. Смерть і дівчина / Death and the Maiden (1994) ... Paulina Escobar
33. Rabbit Ears: Peachboy (відео) (1993) ... оповідач, озвучування
34. Дейв / Dave (1993) ... Ellen Mitchell
35. 1492: Завоювання раю / тисячу чотиреста дев'яносто дві: Conquest of Paradise (1992) ... Queen Isabella
36. Чужий 3 / Alien 3 (1992) ... Ellen Ripley
37. Мисливці за привидами 2 / Ghostbusters II (1989) ... Dana Barrett
38. Ділова жінка / Working Girl (1988) ... Katharine Parker
39. Горили в тумані / Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey (1988) ... Dian Fossey
40. Вулиця півмісяця / Half Moon Street (1986) ... Dr. Lauren Slaughter
41. Чужі / Aliens (1986) ... Ellen Ripley
42. Одна жінка або дві / Une femme ou deux (1985) ... Jessica Fitzgerald
43. Мисливці за привидами / Ghost Busters (1984) ... Dana Barrett
44. Угода століття / Deal of the Century (1983) ... Catherine DeVoto
45. Рік, небезпечний для життя / The Year of Living Dangerously (1982) ... Jill Bryant
46. ​​Свідок / Eyewitness (1981) ... Tony Sokolow
47. 3 by Cheever: O Youth and Beauty! (ТВ) (1979) ... Marcia Lawton
48. 3 by Cheever: The Sorrows of Gin (ТБ) (1979) ... Marcia Lawton
49. Чужий / Alien (1979) ... Ripley
50. психувати / Madman (1978), $ 2 000
51. Енні Холл / Annie Hall (1977) ... Alvy's Date Outside Theatre
READ Фільмографія актора і режисера Мела Гібсона (Mel Gibson)

продюсер

1. Gypsy and Me (ТБ) (2008)
2. Чужий 4: Воскресіння / Alien: Resurrection (1997)
3. Чужий 3 / Alien 3 (1992)

нагороди

Золотий глобус, 2000 рік
номінації:
Краща жіноча роль (драма) ( «Карта світу»)

Золотий глобус, 1998 рік
номінації:
Краща жіноча роль другого плану ( «Крижаний вітер»)

Оскар, 1989 рік
номінації:
Краща жіноча роль ( «Горили в тумані»)
Краща жіноча роль другого плану ( «Ділова жінка»)

Золотий глобус, 1989 рік
переможець:
Краща жіноча роль (драма) ( «Горили в тумані»)
Краща жіноча роль другого плану ( «Ділова жінка»)

Оскар, 1987 рік
номінації:

Краща жіноча роль ( «Чужі»)
Золотий глобус, 1987 рік
номінації:
Краща жіноча роль (драма) ( «Чужі»)

©